Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Verblijf

Uw verblijf

Hellenic Cycling is gevestigd in een rustig gelegen accommodatie in het zuiden van Kefalonia. Het complex beschikt over een grote tuin met bloemen en het landschap rond onze accommodatie is vol met olijfbomen. U heeft een uitzicht over de Ionische Zee. Het strand is op 2 km van ons gelegen.

De ruime appartementen hebben een eigen douche, toilet, keukenblok, koelkast, balkon en WiFi-aansluiting. Met de aanwezige airco en tv bent u van alle gemakken voorzien. Uw handdoeken worden iedere dag verschoond, het beddengoed 3 maal per week. Elke ochtend wordt er in de tuin een uitgebreid ontbijt geserveerd. U heeft de beschikt over een zwembad met bar. Voor foto’s. klik hier

Binnen onze accommodatie maken we gebruik van een fietsruimte voor het verrichten van reparaties en het veilig stallen van uw fiets. We beschikken over professionele huurfietsen en een ruim assortiment aan onderdelen.

Smakelijk verzorgd

Als onze gast geniet u elke avond van een uitstekend driegangendiner in een Griekse taverne, gelegen op loopafstand van uw verblijf. In de zomer is er elke zaterdag live muziek.