Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Nieuw: Kefalonia & Ithaka rondreis

Kefalonia & Ithaka rondreis

Nieuwsbericht: 12 januari 2016

Nieuw dit jaar is een unieke 8-en 15-daagse rondreis over Kefalonia en buureiland Ithaka.

Volg de galerijwegen langs de kust met uitzicht op zee en geniet van ruige kliffen, prachtige zandstranden, weelderige plantengroei, heerlijke baaitjes en mysterieuze grotten van Kefalonia en Ithaka. Fietsen over rustige wegen op twee verrassend afwisselende eilanden. Strijk neer in een kleurrijk haventje voor een glas locale Robola wijn. U verblijft tijdens uw rondreis in twee comfortabele verblijven. Op Kefalonia verblijft u in het zuidelijk gelegen dorpje Mousata en in het noordelijk gelegen havenplaatsje Agia Efimia. Daarnaast heeft u de keuze voor u een dagtocht op het eiland Ithaka of zelfs een verblijf en een aantal overnachtingen nabij het hoofdstadje Vathi. U fietst met een hybride fiets of een e-bike, waardoor ook de minder sportieve fietsers deze rondreis met succes kunnen volbrengen.

De landschappelijke afwisseling op Kefalonia en Ithaka zijn groot. Een weelderige plantengroei, heerlijke baaien met dito strandjes en als topper de spectaculaire witte ‘Myrtos Beach’. U fietst langs het mysterieuze Melissani-meer en brengt een bezoek aan de druipsteengrot van Drogarati. De hoge en dichtbeboste berg Ainos duikt dagelijks op in uw fietsdecor. Een magnifiek uitzicht over de azuurblauwe Ionische zee heeft u in het kleurrijke haventje van Fiskardo en Assos. Een bezoek aan het prachtig gelegen hoofdstadje Vathi op Ithaka is meer dan de moeite waard. Tijdens deze rondreis wordt uw bagage vervoerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

0 Reacties op “Nieuw: Kefalonia & Ithaka rondreis”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.