Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

We hebben genoten en zijn tevreden over de fietshuur

We hebben genoten en zijn tevreden over de fietshuur

Nieuwsbericht: 18 oktober 2015

Na lang dubben..wel..niet fietsen samen met John (mijn echtgenoot)..werd het een ja. Kennissen wezen ons op Hellenic Cycling. Dus eerst maar eens het internet op. We vonden een mooie, duidelijke website, alwaar de mogelijkheden ons toelachten. Voor mij (Yolan) was het een mogelijkheid om te onderzoeken of ik fietsen überhaupt wel leuk zou vinden. Dit met de achterliggende gedachte om eenmaal weer in Nederland een fiets aan te schaffen. John had het fietsen al eerder ontdekt. Dat heb ik geweten. Waar hij fluitend de heuveltjes nam..kwam ik wat vermoeider boven. Maar de routes die Guido gaf waren goed te doen en werkelijk prachtig mooi. De fietsen waren nieuw en van prima kwaliteit. Fijn, ook even meedenken van Guido of fietstassen een idee waren. Die hebben we echt wel nodig gehad. We hebben o.a een tocht gemaakt van Argostoli naar Lixouri…We fietsten rond de baai…wat genieten zeg!! Kefalonia is een prachtig eiland om te fietsen. De bewoners vriendelijk en zeer behulpzaam. Tijdens een fietstocht op Paliki (schiereiland) was ik wat vermoeid (het was lekker warm in september + 30 graden) en raakte ons water op. De meeste taverna’s waren dicht. In een klein plaatsje stonden we uit te puffen voor een dichte taverna…Stapt de eigenaar uit een auto en deze opent de deur even voor ons. John kreeg de gelegenheid om water te kopen en de deur ging weer op slot. We mochten gerust op het terras gaan zitten. Hij ging nog even slapen, aldus de vriendelijke eigenaar!

We hebben genoten…en er is een keus gemaakt. Ik ga het fietsen oppakken.
En…bij een volgende keer Kefalonia…zoeken wij Guido weer op! We zijn meer dan tevreden over de fietshuur en de wijze van afhandeling.

John & Yolan

0 Reacties op “We hebben genoten en zijn tevreden over de fietshuur”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.