Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Reactie vriendengroep

Op maat gemaakte sportieve trainingsstage

Nieuwsbericht: 21 mei 2014

Wat hebben we genoten van onze fietsweek op Kefalonia. Tijdens het fietsen van de brede wegen, rust, vriendelijke voorbijgangers, prachtige baaien en vergezichten. In de avonden van een ontspannen diner met een zeer gezellige en sportieve groep fietsers. De begeleiding heeft al onze wensen weten te vervullen en gezorgd voor een zeer ontspannen sfeer tijdens de fietsritten. Prima verzorgde fietsen en accommodatie. We zijn Guido, Ron, Steve, Gill en Caro dankbaar voor een bijzondere fietsvakantie die we niet snel zullen vergeten.

Maarten, Els, Mariƫtte en Peter uit Nootdorp

0 Reacties op “Reactie vriendengroep”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.