Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Fietsvakantie vriendengroep (reactie deelnemers)

Fietsvakantie vriendengroep

Nieuwsbericht: 5 oktober 2011

Van 23 t/m 30 september was een vriendengroep van 15 deelnemers te gast bij Hellenic Cycling. Van de deelnemers ontvingen we de onderstaande reactie.

“Beste Guido, langs deze weg wil ik je namens onze gehele fietsgroep, inclusief de dames, bedanken voor de fantastische fietsweek in Kefalonia. Heel veel zonneschijn, goede fietsen, prachtige wegen, gevarieerd landschap, idyllische dorpjes, interessante tochten en unieke bezienswaardigheden. Daarbij ook nog een mooi schoon en goed onderhouden appartement, zwembad, bar, goede restaurants en het strand in de nabije omgeving. Wat wil een mens nog meer?? Dit alles tezamen door jouw georganiseerd en dagelijks aan elkaar gekoppeld middels nuttige informatievoorziening vooraf en begeleiding tijdens het fietsen heeft op ons diepe indruk gemaakt. Petje af en ga zo door. Nogmaals bedankt en heel veel succes met je fietsvakanties. We komen vast nog eens terug. Groeten van ons allemaal.”

Harry Kunst

0 Reacties op “Fietsvakantie vriendengroep (reactie deelnemers)”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.