Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Fietsvakantie Kefalonia vanuit kidcar (reactie deelnemers)

Julian ontdekt Kefalonia vanuit kidcar

Nieuwsbericht: 30 mei 2011

Van de deelnemers ontvingen we de onderstaande reactie.

“In mei 2011 zijn wij, Ernst, Hetty en Julian (18 mnd), twee weken op fietsvakantie geweest naar het Griekse eiland Kefalonia. Het eiland is nog niet echt bekend, en daardoor voor ons juist aantrekkelijk om te ontdekken.

Als fietser ben je een attractie, vooral met Julian achterin de fietskar. We werden regelmatig onderweg aangemoedigd en zelfs aangehouden met de vraag of ze even in de fietskar mochten kijken. Onderweg fiets je vaak door dorpjes met vele gekleurde huisjes, versierd met prachtige bloemen. Er zijn voldoende winkeltjes en terrasjes te vinden. Tussen de middag hebben we vaak een lange pauze gehouden. Julian had dan ook genoeg tijd om te spelen en rond te kruipen.  We hebben routes gefietst met afstanden tussen de 50 en 70 km per dag. Verder is er weinig verkeer en zijn de wegen goed. Wel moet er elke dag geklommen worden, maar dat was ook weer een uitdaging!

Fietsen op Kefalonia is ons erg goed bevallen. De routes zijn gevarieerd, de natuur is prachtig en we hebben genoten van het contact met de¬†bevolking.”

0 Reacties op “Fietsvakantie Kefalonia vanuit kidcar (reactie deelnemers)”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.