Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

E-biken met SNP Natuurreizen en Hellenic Cycling op Kefalonia

E-biken op Kefalonia

Nieuwsbericht: 11 april 2011

SNP en Hellenic Cycling hebben de handen ineengeslagen met een e-bikereis over Kefalonia. Op de website van SNP wordt de e-bike en de fietsreis nader toegelicht.

Website SNP Natuurreizen:
Het fietsmerk Trek en SNP hebben iets slims bedacht: bij enkele buitenlandse fietsvakanties van SNP kan je op een e-bike van Trek door het heuvellandschap toeren. Dankzij deze e-bike wordt fietsen nog aangenamer.

Een e-bike, beter bekend als elektrische fiets, is een gewone fiets, maar dan met accu en een aandrijfsysteem. Bij het sportieve model T500 sl+ van Trek is de compacte accu, waarin ook het achterlicht is verwerkt, op de bagagedrager geplaatst. Het geruisloze aandrijfsysteem is verwerkt in de achteras. Via een kleine computer op het stuur, een beetje vergelijkbaar met een snelheidsmeter, bedien je de ‘motor’ in de achteras. Je kunt zelf bepalen in welke mate je een duwtje in de rug wilt. Als je er zin in hebt, kun je het systeem ook uitzetten zodat je op 100% spierkracht overschakelt.

Op Kefalonia beschikken we over de Trek T500 sl+ (heren/dames). Meer informatie over de e-bikereis van SNP en Hellenic Cycling klik hier

0 Reacties op “E-biken met SNP Natuurreizen en Hellenic Cycling op Kefalonia”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.