Voor 2016 nog plaatsen beschikbaar voor een fietsvakantie op Kefalonia

Hellenic Cycling en Cycletours organiseren fietsvakanties in Griekenland

Samenwerking met Nederlandse Cycletours

Nieuwsbericht: 2 november 2008

Hellenic Cycling gaat in 2009 een aantal fietsprogramma’s uitvoeren voor het Nederlandse Cycletours. Cycletours organiseert reeds vanaf 1981 fietsvakanties op interessante fietslocaties in de wereld. Op de website van cycletours worden de verschillende soorten fietsvakanties op Kefalonia aangeboden voor racefietsers (sportief) en recreatiefietsers (recreatief). De Marc Lotz fietsclinic 2009 kunt u ook bij Cycletours boeken. Alle¬†fietsvakanties van Cycletours zijn inclusief de vlucht naar Kefalonia. Voor meer informatie www.cycletours.nl

0 Reacties op “Hellenic Cycling en Cycletours organiseren fietsvakanties in Griekenland”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.